Find dit lokale auto værksted i Hørsholm

02 november 2019 Astrid_Pedersen

editorial

Er du bilejer, ønsker du dig sikkert et værksted, som kan tilbyde dig fuld service på alt, hvad der har med servicering af din bil at gøre. Er du så heldig at være bosat i Hørsholm, kan du med fordel tjekke Boomerang Auto.

Hvilket auto værksted skal jeg vælge?

Boomerang Auto er blandt de mest velrenommerede og populære værksteder på disse kanter – og det med god grund. Over femten års erfaring inden for alt, hvad der har med bilpleje, reparationer og servicering af biler at gøre har gjort Boomerang Auto til et af de bedste og mest alsidige auto værksteder, du finder i Hørsholm og omegn. Og det er ikke kun de mange år i markedet, som gør Boomerang Auto til noget specielt. Det er især det høje niveau og den brede vifte af ydelser, du finder hos Boomerang Auto, samt den generelt høje kvalitet af såvel mekaniker arbejde som reservedele og udstyr, som får Boomerang Auto til at hæve sig over gennemsnittet.

Selve værkstedet hos Boomerang Auto er udstyret med de nyeste og mest moderne former for udstyr, og de dygtige og kompetente medarbejdere er alle veluddannede og faglærte mekanikere med hvert sit speciale område, som de hver især vedligeholder gennem kurser og efteruddannelse.

Når du vælger at lade Boomerang Auto forestå arbejdet på din bil, vil du – uanset bilens mærke, model eller årgang – få en på én gang professionel og personlig betjening. Lige meget om du skal have skiftet en pære, eller om bilen skal have foretaget autolakering eller antirust behandling, kan du regne med et realistisk pris overslag og en ditto tidsramme forud for reparation eller service. Og så er Boomerang Auto cac certificeret, hvilket giver dig tre års garanti på udført arbejde og reservedele.

Du kan læse mere om de forskellige ydelser hos din mekaniker i Hørsholm på boomerangauto.dk

Flere Nyheder