Det bliver markant lettere at cykle med en elcykel

29 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu er det jo egentlig ikke så svært at cykle, for når man først har fået det lært (helst i en ung alder), så skal man jo næsten rammes af demens, før man glemmer det igen.

Desuden sætter den lærdom sig også i kroppen, der ikke altid glemmer den slags motorik, og hvis man holder det ved lige, så er der jo en minimal chance for, at man glemmer det – og så bliver man også god til at cykle på et helt andet plan!

Men hvor mange af os har ikke prøvet at skulle forcere en stejl bakke selv i Danmark, mens det sneede?

Eller hvad med den dag, hvor grusvejen bare syntes uendelige på en bagende hed sommerdag, og man havde glemt ens vandflaske?

Og så selvfølgelig ej at forglemme en evige modvind en efterårsdag, som synes at have udset sig en som offer den dag og forfølger en.

Elcyklen hjælper dig frem

Det er her, at din elcykel med sin hjælpemotor kommer ind i billedet, for selvom den måske koster en anelse mere end end en almindelig cykel, så får man også virkelig noget for pengene!

Flere og flere er da også begyndt at spekulere i, at dette faktisk kan blive fremtiden for transportmidler, hvor man skulle let omkring på kortere og mellemstore distancer i specielt byerne og mellem mindre byer.

For man sparer nogle kræfter ved at få assistance fra ens hjælpemotor, og man føler, man kan tilbagelægge endnu større afstande, end man kunne tidligere.

Dette er specielt også godt for ældre personer, der gerne vil ud at cykle og komme lidt vidt omkring, uden de skal blive alt for forpustet for hurtigt og give op.

Derfor er der mange fordele ved sådan en elcykel, og prisen vil med tiden nok dale, så man ser endnu flere komme på markedet.

Flere Nyheder