Bilindretning kan også være på en måde, så det ikke bliver pompøst

11 december 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man forestiller sig sådan noget med at lave bilindretning, så sender man tankerne i retning af provinsen, hvor de unge knægte ikke har så meget andet at lave, end at de gejler deres biler op, så de kan ses på lang afstand med lys, får ekstraudstyr på sig og har et anlæg, som kan spille musik, man kan høres i nabokommunen.

Men her skal man tænke på, at det drejer sig om det udvendige ved bilen hovedsageligt, selvom det da også hænger sammen med det, der sker inde i bilen, da det jo er én stor enhed.

Den her slags mennesker har ofte brugt for at vise sig frem, og det kan være som have en potensforlænger, eller man forsøger at lege påfugl og tiltrække en mage ved at skeje sig så meget ud.

Men indretning af en bil kan også være den slags, som man ikke kan se, før man kommer ind i bilen.

Bilindretning behøver ikke at vise sig frem

Ofte er det ovenstående også mennesker, der, udover ikke at have så meget at lave, skal vise sig frem med de få penge, som de nu har. Blandt andet ved at være hurtigere ude end de andre med deres opdateringer af bilen, så man bliver set op til.

Andre mennesker har måske penge nok og vil egentlig bare gerne have en god køreoplevelse, som kan være i form af, at man får et bedre klimaanlæg i bilen, at man kan indstille ens sædeposition bedre, at der er rat- eller sædevarme og meget andet, som man ikke kan se udefra.

Man har nemlig ikke brug for at vise sig frem, for det skal bare fungere for en selv. Det behøver ikke være noget, som går i øjnene på andre.

Endvidere er der jo også bare dem, for hvem der er en hobby med bilindretning, eller dem, der gør det, fordi noget bare skal rettes til i bilen.

Flere Nyheder