Sådan kommer du af med dit affald

03 november 2021 Steffen Petersen

editorial

Hvis du har affald i dit hjem, så skal du sørge for at få det hentet eller få det indleveret de rette steder. Det drejer sig om alt muligt skrald. Læs med her, hvordan du bedst muligt kommer af med dit skrald. 

 

 

1. Ring til storskrald

Hvis du har gamle hvidevare, såsom vaskemaskiner, køleskabe eller opvaskemaskiner, du skal have af med, så skal du bestille tid til storskrald. Medmindre du selv kan transporte dette til en genbrugstation med en trailer. Hvis ikke, så skal du ringe efter storskrald. Her vil de tage sig af dit storskrald, så det ikke står uden for og skaber miljøskade. 

 

2. Genanvend affald på de rigtige steder

Hvis du har andet affald, der er småt nok til at blive genbrugt, skal du undersøge, om der findes genbrugspladser i nærheden af dit hjem. Der bør også være genbrugspladser eller containere i dit område, hvor du kan aflevere denne type affald. På den måde ryger det ikke bare på lossepladsen, men bliver genbrugt til noget andet.

 

3. Ring til en skrothandler

Hvis du har gamle dele fra din bil, eller nogle andre metaldele, så kan du ringe til en skrothandler. De vil komme og vurdere det, du har og måske købe det af dig. En skrothandler samler nemlig på visse dele af metal, som de kan genbruge til eget brug eller til andre kunder. Hvis du skal ringe efter en Skrothandler i København, så kan du skaffe dig et nummer via Google. 

 

4. Anbring affald i de rette spande

Du har måske papir, gammelt tøj, madrester eller emballage, som du skal af med. Det er meget vigtigt at komme af med affaldet, fordi det kan være skadeligt for miljøet, hvis det ikke bortskaffes korrekt. Nogle ting må komme i din genbrugsspand, og andre ting må ikke. Andet affald kræver en særlig behandling, og skal derfor sorteres anderledes.

Flere Nyheder