Sådan kan du vælge autoværksted

29 november 2019 Cecilie_Brandt

editorial

Som bilejer kan det være godt givet ud, hvis man finder et dygtigt og rutineret autoværksted. Det kan nemlig betyde, at arbejdet der udføres holder længere, at din bil kan blive mere køreklar og at du er sikker på, at din bil overlades i gode hænder. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse, når man skal have bilen forbi værkstedet – det er derfor også afgørende, at arbejdet der laves på din bil sidder lige i skabet. Hvis du endnu ikke har et fast autoværksted, du bruger, så finder du her forskellige ting, som du kan holde øje med, når du vælger et sted. 

For det første kan du kigge efter hvilken type biler, de servicerer. Det kan være en fordel, hvis du finder et autoværksted, som har erfaring med netop dit bilmærke. Det kan nemlig betyde, at arbejdet udføres mere effektivt, og at de kender til præcis den bil, du kommer ind med. Derudover kan du også kigge efter om værkstedet er autoriseret. Når et autoværksted er autoriseret, så er det bl.a. din sikkerhed for at din bil fortsat er dækkes af fabriksgarantien, selv når du har været forbi dem (naturligvis i den periode hvor garantien gælder). På et autoriseret værksted holder de også styr på bilen journal og at opdatere den, når der er udført nyt arbejde. 

Er du på udkig efter et autoværksted i Ebeltoft? 

Hvis du er på udkig efter det rette autoværksted for dig, så findes der især ét autoværksted i Ebeltoft, som du med fordel kan svinge forbi. Og det er Kongsgårde Autoværksted. Her kan forvente god service, dygtige mekanikere og at en aftale er en aftale. De har desuden erfaring med at servicere og reparere en lang række forskellige bilmærker. Det betyder også, at din bil er i ekstra gode hænder, når du tager den forbi dette autoværksted i Ebeltoft. 

Flere Nyheder