Rens din bils motor og bliv mere miljøbevidst

08 januar 2020 Lotte_Hindsberg

editorial

I dag går mange op i at være miljøbevidste og udlede så lidt CO2 som muligt. Det gælder også vores biler og mange af os går også og venter på at elbilerne bliver så billige og almindelige, at det kan betale sig at skifte. Men der er nu flere ting du kan gøre allerede nu, for at sikre dig at du udleder mindst muligt CO2 med din nuværende bil. En af de tiltag du kan gøre er, at få renset motoren på dit autoværksted. Det kunne f.eks. være på et autoværksted i Solrød Strand.

Hvad gør en rensning af din motor?

Ved at tilsætte et rensningsmiddel til dit brændstof, er det med til at blødgøre det affaldsstoffer der kommer under en kørsel og det bliver brændt af under kørselen. Derved udleder din bil mindre CO2, da det giver en renere kørsel. Det kan sammenlignes lidt med at få renset en kaffemaskine eller en elkedel. Efter at den er blevet afkalket, brygger den en hurtigere en kande kaffe eller koger en liter vand. 

Det er især en fordel, at få dit autoværksted til at hjælpe dig med at få tilsat et rensningsmiddel, hvis du køre bykørsel hvor du har mange start og stop eller sidder i lange køer på motorvejen.

Brug dit lokale autoværksted

I det hele taget er det en god ide at bruge dit lokale autoværksted og få råd til, hvordan du bedst kan optimere din kørsel. Ikke alene så du spare penge, men også som i dette tilfælde kan køre en mere miljøbevidst kørsel til glæde for miljøet. Ud over at være en fordel for miljøet og pengepungen forøges også motorens levetid, da der vil forekomme langt færre motorfejl. Samtidig vil en renset motor forbruge langt mindre brændstof. 

Et kvalificeret autoværksted, vil kunne hjælpe dig med at optimere din kørsel til fordel for både dig, din pengepung og miljøet.

Flere Nyheder