Kom af med dit metalskrot nemt og sikkert

06 januar 2020 Emilie_Jacobsen

editorial

Har du masser af metalskrot liggende, prikker det måske til din dårlige samvittighed, hver gang du ser det. Der kommer du til at tænke på, at du også burde gøre noget ved det, så det ikke bare ligger og fylder. Men når du har et tætpakket program, kan det være svært for dig at nå på genbrugspladsen med det. Der kommer hele tiden til at være noget andet, som, du synes, er vigtigere. 

For at gøre det nemt for dig selv at komme af med metalskrottet kan du kontakte en skrotforhandler, der kommer og afhenter dit skrot. Leder du efter en skrothandler i København, der gør det, kan du med fordel se nærmere på Jernkællingen. Det er et firma, der tager imod en lang række forskellige former for metalskrot. De afhenter det også gerne efter aftale med dig. De er derfor oplagte for dig, der ikke selv ved, hvordan du skal komme af med dit skrot. 

Hos Jernkællingen aftager de stort set alle former for metalskrot. Dog skal du være opmærksom på, at de ikke tager imod biler med registreringsattest, hvor der stadig er en skrotpræmie på dem. Dem skal du aflevere et andet sted. De vil dog godt hos Jernkællingen modtage biler, der er blevet skrællet, og hvor der ikke længere er en skrotpræmie. Det er vigtigt, at alle bilens tanke er tømte, ellers vil de ikke modtage den.  

Af andre former for metalskrot kan også nævnes gamle olietanke. Det er også vigtigt, at de er helt tomme, da Jernkællingen heller ikke i dette tilfælde ønsker at modtage dem med væsker i. 

Derudover er det alle former for kabelskrot og skrot af jern og andre former for metaller. Er du i tvivl, om Jernkællingen vil modtage dit metalskrot, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte dem. På den måde kan du finde ud af, om du nemt kan komme af med det eller ej. 

Flere Nyheder