Hvor længe skal du leje en campingvogn?

03 august 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Den klassiske grund til at leje en campingvogn er jo som regel, at man skal på ferie med familien på en campingplads over et stykke tid, hvor man så ser det mere smart økonomisk i at leje sådan en end at købe den, da man så ikke har plads til den eller orker at holde den ved lige, når det ikke er campingsæson.

Og måske kan man bare godt lide det spændende ved at få et nyt sted på hjul at bo hver gang.

Men hvor længe skal man så hen at leje den campingvogn?
Det kan man jo vide på forhånd, inden man lejer den, så man ved, at den er ledig, når du skal leje den i hele den ønskede periode.

Du kan starte din lejeperiode hos http://lcu.dk/ , når du er klar.

Tiden med den lejede campingvogn afhænger af, hvad man skal bruge den til

Sådan en ferie med en campingvogn kan jo være alt fra et par uger til, det måske lige er en hurtig weekend, man bare er væk – eller måske endda en hel forlænget weekend.

Skal man hen til en campingplads, der ligger langt væk såsom i udlandet, så skal man nok indberegne noget rejsetid, der kommer til at gå med lejeperioden.

Men det kan jo også være, man gerne vil låne den campingvogn som et rullende kontor, når man har en bod på et kræmmermarked, hvor man så besøger mange kræmmermarkeder i samme periode eller deler dem op mellem lejeperioderne.

Man kan også have brug for campingpladser på festivaler som kontorer eller netop som overnatning til folket, der skal arbejde og optræde på stedet.

Det er jo det praktiske ved sådan en campingvogn, at man kan bruge den så mange forskellige steder i en god sjat tid, hvor man skal overnatte og eventuelt arbejde og ikke bare holde ferie.

Flere Nyheder