Hvad du skal huske når bilen skal på værksted

25 august 2021 Steffen Hansen

editorial

De fleste bilejere har en underliggende frygt for at deres bil skal gå i stykker, og dermed på værksted. Det der synes som en lille ting, kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner. Derfor er det godt at vide hvad du skal være opmærksom på, når din bil skal på værksted. 

Undersøg deres omdømme

Internettets udbredelse har gjort det lettere at finde informationer, også når det gælder autoværksteder. Det er derfor en god idé at prøve at undersøge et værksteds omdømme, inden du bestiller en tid til at få din bil repareret. En af de måder du kan gøre det på, er ved at læse anmeldelser på Trustpilot eller på deres Facebook side, hvis de har sådan en. Her kan du læse hvad andre kunder har sagt om deres oplevelse.

Få tilbud fra flere forskellige værksteder

Der findes rigtig mange autoværksteder og de er alle i konkurrence med hinanden. Det er derfor en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige, da du dermed har mulighed for at vælge ud fra prisen. Husk dog at undersøge deres omdømme, inden du kontakter dem. Er du på Amager eller tæt på, så er et autoværksted som jaauto-amager.dk et godt bud, hvis du står og skal have lavet din bil.

Aftal hvad der skal laves inden mekanikeren går i gang

Nogle autoværksteder kan godt finde på at reparere ting du slet ikke har bedt om, hvilket kan blive en dyr omgang. Derfor skal du sørge for at, klart og tydeligt, aftale hvad de skal reparere og de må reparere. Så ender du ikke lige pludselig med en stor ekstraregning, for noget som du slet ikke har bedt om at få lavet. Det er dog vigtigt at huske, at det er et fåtal af autoværksteder, der driver forretning på denne måde, men det sker, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på. 

Flere Nyheder