Her kan du få udbetalt din skrotpræmie i Herning

30 juni 2020 Silje_Marketingtime

editorial

Der bliver hvert år skrottet rigtig mange biler rundt i hele landet. Det kan være fordi bilen er blevet for gammel, den ikke kan synes, at den er totalskadet eller den ikke kan sælges videre. Her vælge mange at skrotte bilen i stedet. Her er der mulighed for at din bil stadig er penge værd, selvom det måske virker helt urealistisk.

Du har i dag mulighed for at få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil, hvis du vel og mærket vælger at skrotte din bil hos en godkendt autoophugger. Der findes i dag flere autohugger rundt i hele landet, så det smarteste vil være at vælge den der ligger dig nærmest. Det er vigtigt at vælge en autoophugger der er miljøgodkendt, da du ellers ikke vil kunne modtage den aktuelle skrotpræmie for din gamle bil. 

Hvad kræver det for at kunne få udbetalt skrotpræmien for din gamle bil?

Grunden til at du i det hele taget kan modtage en skrotpræmie for din gamle bil, skyldes at bilproducenter tager et ansvar i at få nedbrudt bilerne på en ordentlig og miljøvenlig måde. Derfor er det kun de autoophuggere, der har en miljøgodkendt station, der har mulighed for at kunne modtage penge for at skrotte din gamle bil. 

For at kunne modtage skrotpræmien, skal din bil leve op til en række krav. Det er blandt andet at det skal være en bil, som maksimalt kan rumme 9 personer inklusiv føreren. Det må ikke overstige en bestemt vægt og der skal naturligvis have været tegnet den lovpligtige forsikring på bilen, inden den er blevet afmeldt.

Er du i tvivl om din bil kan indfri de krav der er til at få udbetalt skrotpræmien, kan du søge efter det på autoophuggerens hjemmeside eller ringe og høre nærmere. 

Her kan du med fordel kontakte eller besøge https://www.veder-skrot.dk/.

Flere Nyheder