Her er den nemmeste måde overhovedet at undgå at skulle benytte sig af vejhjælp – nogensinde!

20 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo kun fordelagtigt, at der eksisterer vejhjælp i større og mindre omfang, om det så er ved, at der kommer nogen ud og henter ens forulykkede bil og kører den på værksted.

Eller man oplever, at der kommer nogle og tager ens gamle bil med på autoværksted, fordi den er holdt op med at virke og gået i stå, og man så får tildelt en lånebil, imens ens egen bliver ordnet.

Og så selvfølgelig det med, at man kan være så heldig at støde på andre billister med videre, der gerne vil være hjælpsomme og hjælpe en, hvis man har større eller mindre problemer på vejen.

Den slags skal vi bevare og udbygge.

Men hvis man helt vil undgå nogensinde at skulle bruge penge på den slags og betale et abonnement til det, og man heller ikke får brug for det i hele ens liv, så er der et nemt trick her:

Lad være med at køre.

Lad det lige synke ind

Før du siger, at det jo er for indlysende og ikke duer for dig, så tænk over, hvor meget du sparer ved ikke at skulle købe en bil i første sted eller lease den.
Du slipper også for at skulle have den repareret, når der er skader på den, og du skal heller ikke fylde den med brændstof.

Og så er det godt for miljøet, at du ikke kører i den!

Du kan jo stadig få et lift, så hvis I er mange i samme område, der skal i samme retning på arbejdet, så kan I jo samles i den samme bil om morgenen og køre derhen.

Det er trods alt bedre at være i en bil end i mange, og så behøver man ikke selv skulle bruge vejhjælp, når man ikke kører selv.

Hvis det heller ikke er en mulighed for en, så er det måske værd at undersøge den offentlige transport eller begynde at cykle.

Det er trods alt så sundt!

Flere Nyheder