God grund til at besøge din automekaniker

06 november 2019 Cecilie_Brandt

editorial

Hvis du er bilejer, så kan der være mange gode grunde til at opsøge en automekaniker. Hvis du til daglig bruger mange timer i din bil, så er det alfa og omega, at bilen er driftsikker og kører uden problemer. Der er nemlig ikke noget værre, end en bil som ikke vil starte. Eller for den sags skyld en bil som hele tiden har nye reparationer, der skal laves. Når man har en bil, så foretrækker alle, at bilen kører problemfrit og kan bringe en fra a til b. 

Det er dog flere ting, som man som bilejer selv kan gøre, hvis man ønsker en bil, der kører mere problemfrit. Du kan med fordel opsøge din lokale automekaniker og få kørt løbende basiseftersyn. Ved et basiseftersyn kan der bl.a. gennemgås:

– Om bremserne virker som de skal

– Om gearkassen skulle have utætheder

– Skift af motorolie

– Tjek at batteriet 

– Dækstand og dæktryk

 

Ved at gøre dig denne investering kan du være med til at forebygge skader og reparationer. Din automekaniker kan nemlig informere dig om, hvorvidt der skulle være nogle presserende ting, som skal rettes op på for at bilen forbliver så køredygtig som muligt – og hvem ønsker ikke at deres bil er det? Et basiseftersyn er derfor helt ideelt til at gennemtjekke bilen. 

Odense Auto-El ApS – dit autoværksted i Odense

Hvis du befinder dig på Fyn, så er Odense Auto-El ApS et af de autoværksteder, som du med fordel kan kontakte. Det gælder både, hvis du står med en skade eller en reparation. De har over 30 års erfaring i branchen og går meget op i at du går derfra med en god oplevelse – og selvfølgelig med en bil, som er godt overleveret til dig. Du kan også kontakte dem, hvis du vil indhente et uforpligtende tilbud på enten service eller en reparation. Du kan læse mere om dem her: https://oae.dk/

Flere Nyheder