Find opbevaring af din båd på Sjælland!

13 januar 2021 Anne-mette_Hansen

editorial

Holder du af at sejle, og har du din egen båd? Der findes ikke noget bedre, end når sæsonen går i gang, og du kan få din båd hejst ned i havnen. Til dens faste havneplads. Hvorfra du kan sejle ud fra og nyde sommervejret i hele sæsonen.

Men hvad med vinteren? Mange har kun fast havneplads i sommersæsonen, og det kræver derfor, at båden skal opbevares andetsteds i den periode. Læs med i denne artikel, og find ud af mere om båd opbevaring på Sjælland.

Derfor skal du betale for bådopbevaring

Der er flere grunde til, at du skal vælge bådopbevaring. Nogle af dem er:

1. Din båd har godt af at stå indendørs og ved opvarmede forhold. Det gør, at den ikke tager skade pga. vind og vejr. Det er den bedste måde at opbevare den på, når du ikke bruger den til sejlads. 

2. Du slipper for at have en stor båd stående i din indkørsel eller et andet sted på din grund. Udover at det fylder og optager meget plads, så ser det heller ikke specielt smart ud. Det kan også være, at naboen bliver utilfreds over det. 

3. Du skal ikke bekymre dig, om at båden bliver slidt eller f.eks. stjålet. Du kan nemlig finde opbevaring af både, hvor der er gode forhold med både tyverisikring og opvarmning af lokalerne.

Husk, at få båden klargjort både inden vinteropbevaring og før du tager den i brug til sommer. 

Find optimal bådopbevaring på Sjælland

Hvor på Sjælland finder du et godt sted til din båd? Der findes efterhånden mange, både private og erhvervsdrivende med store lokaler, der tilbyder bådopbevaring. Det er bare med at søge online, så finder du let nogle relevante muligheder i dit område. 

Sammenlign gerne flere steder – priserne kan nemlig variere meget, og der er ingen grund til at betale alt for meget for din bådopbevaring!

Flere Nyheder