Find dit lokale autoværksted på Syddjurs

02 januar 2020 Astrid_Pedersen

editorial

Det er altid en fordel at have kontakt til et godt og pålideligt autoværksted. På den måde kan du være tryg ved, at din bil er i bedste hænder, når den for eksempel skal repareres eller serviceres. Med en dygtig og erfaren mekaniker, som kender dig og din bil, ved hånden er der altid god hjælp at hente hvis bilen har pådraget sig et stenslag, en Bilka bule eller en mere omfattende skade.

Samtidig ved du hvor du skal gå hen, når du ønsker en antirust behandling af bilens undervogn, et dæk skifte, eller skal have udskiftet en defekt reservedele eller en pære. Med en service aftale hos dit lokale autoværksted er du altid garanteret den bedste hjælp uanset om det handler om reparation eller andre ydelser.

Hvilket autoværksted skal jeg vælge?

Er du og din familie bosat på det smukke og naturskønne Syddjurs, kan du med fordel vælge at besøge Kongsgårde Autoværksted. Hos Kongsgårde Autoværksted får din bil den bedste behandling uanset opgavens type og omfang. Kongsgårde Autoværksted sætter altid kunden først, og er meget opmærksom på at afgive så konkrete og præcise pris overslag som overhovedet muligt.

Når du får et tilbud på en reparation hos Kongsgårde Autoværksted, er prisen således fastsat på forhånd – og skulle der dukke noget uforudset op undervejs, vil du blive kontaktet af en af de dygtige mekanikere hos Kongsgårde Autoværksted, som vil indhente dit samtykke forud for udskiftning og reparation af dele, som ikke indgår i den oprindelige aftale. På den måde undgår du grimme økonomiske overraskelser, og kan samtidig være garanteret en omhyggelig og samvittighedsfuld behandling af din bil.

Kongsgårde Autoværksted yder service på alle biler samt autocampere, autotransportere, erhvervsbiler, lastvogne, servicering af alle bilmodeller, specialbiler, traktorer, udlejningsbiler og varevogne. Du kan læse mere, og få et godt tilbud på en service aftale, på kongsgaardeauto.dk

Flere Nyheder