Få hjælp til bilen på dit nærmeste autoværksted

29 november 2021 Astrid_Pedersen

editorial

Når du so ejer af en eller flere biler har brug for hjælp fra et autoværksted er det en god idé at vælge et sådant tæt på din bopæl. På den måde sikrer du den kortest mulige transporttid til værkstedet – og du har altid din automekaniker inden for rækkevidde.

Er du bosat i det midtsjællandske, nærmere betegnet i området omkring Ringsted, kan du med fordel vælge BEKA Autoservice som dit autoværksted.

Hvem er BEKA Autoservice?

BEKA Autoservice er dit autoværksted i Ringsted. BEKA Autoservice har base i Nyrup tæt på Ringsted og Sorø, og er nemt at komme til i bil. Hos BEKA Autoservice kan du få udført alle de gængse tjenester inden for reparation og service, uanset bilens mærke, model og årgang.

BEKA Autoservice tilbyder at varetage dit årlige service eftersyn af bilen, lige som du hos BEKA Autoservice kan få hjælp til udbedring af alle typer skader – fra Bilka bule over skader efter stenslag og til totalskade.

image

Hvorfor skal jeg vælge BEKA Autoservice som mit værksted?

Der er mange gode grunde til at lade BEKA Autoservice varetage din bils sundhed de næste mange år. Hos BEKA Autoservice finder du udelukkende dygtige, veluddannede medarbejdere i form af mekanikere og service teknikere som står klar til at hjælpe dig med at holde din bil i forsvarlig og køreklar stand.

Du kan roligt regne med at din bil får den optimale behandling når du overlader den til BEKA Autoservice. Og du kan forvente den bedste rådgivning omkring bilens vedligeholdelse fra de kompetente og erfarne automekanikere som befolker BEKA Autoservices autoværksted.

Få en god service aftale hos BEKA Autoservice

Som fast kunde med service aftale hos BEKA Autoservice får du adgang til en række fordele og rabatter på tjenester og produkter. Du kan læse mere, og kontakte BEKA Autoservice direkte via hjemmesiden beka-autoservice.dk

Flere Nyheder