Få hjælp til bilen hos din automekaniker i Odense

08 januar 2020 Astrid_Pedersen

editorial

Som bilejer er det vigtigt, at du finder det helt rigtige autoværksted. Et autoværksted er nemlig ikke blot vældig behændigt, når bilen er i stykker eller har pådraget sig en skade. Dit autoværksted kan hjælpe dig med at forlænge bilens levetid gennem grundig service og eftersyn, som sikrer at din bil til hver en tid er godt kørende.

Hvem er Odense Auto-El ApS?

Odense Auto-El Aps er et autoværksted med central beliggenhed i Odense. Hos Odense Auto-El ApS udføres alle former for mekanisk arbejde samt arbejde som involverer el, hydraulik og smede relaterede opgaver. Odense Auto-El ApS servicerer alle former for kørende materiel -biler, lastbiler, traktorer, og øvrige landbrugs maskiner, samt maskiner som bruges ved skovning, bygge og anlæg, og entreprise.

Når du vælger at anvende Odense Auto-El ApS som dit autoværksted i Odense, kan du regne med en betjening som afspejler en høj faglig stolthed og en ditto håndværksmæssig standard.

Hvilke services tilbyder Odense Auto-El ApS?

Som privat kunde hos Odense Auto-El ApS kan du nyde godt af services så som reparation af alle typer skader på person biler samt diverse standard ydelser, som følger med en service aftale.du kan for eksempel benytte dæk hotellet hos Odense Auto-El ApS til opbevaring af dine sommer og vinterdæk i de sæsoner hvor de ikke er i brug. Du får selvfølgelig også tilbud om en kundebil, som du kan benytte gratis mens din egen bil er til service eller reparation.

Odense Auto-El ApS er Hella service partner, hvilket for det første garanterer dig en høj kvalitet i det udførte arbejde, for det andet giver værkstedet ret til at stemple i bilens service bog. Dette forlænger levetiden på nyere bilers fabriks garanti.

Hvis du vil læse mere om din automekaniker i Odense, og kontakte værkstedet for booking af service eller reparation, kan du klikke forbi oae.dk

Flere Nyheder