Få den bedste service på dit lokale autoværksted

02 januar 2020 Astrid_Pedersen

editorial

Er du den glade ejer af en eller flere biler, har du brug for et autoværksted i nærheden af din bopæl. Du bør dog ikke blot vælge et hvilket som helst autoværksted. Det er vigtigt, at du kan stole på din mekaniker, og at din bil får den bedste behandling hos dit autoværksted. Og så er det en god idé at vælge en autoværksted, hvor der er mulighed for at tegne en all round service aftale, så du så at sige kun skal handle eet sted.

Find dit lokale autoværksted i Skanderborg hos Lindgaard Auto

Lidt uden for selve Skanderborg – nærmere betegnet i området omkring Virring, Tornild og Fensholt – finder du det velansete autoværksted Lindgaard Auto. Lindgaard Auto er et autoværksted med mange år – og tilsvarende lang og stærk erfaring – på bagen. Mange tilfredse kunder fra Skanderborg og omegne har igennem tiden fået repareret og serviceret deres bil hos Lindgaard Auto, som således har oparbejdet et vist ry som måske det bedste autoværksted i Skanderborg.

Hos Lindgaard Auto er du og din bil sikre på at få den mest professionelle og personlige service og betjening. Desuden er bilen garanteret behandling med de bedste materialer og det mest moderne udstyr, uanset om der er tale om en undervogns behandling, et service eftersyn eller måske udbedring af en skade.

Når du vælger Lindgaard Auto som dit autoværksted i Skanderborg, kan du være tryg ved, at din bil er i sikre og professionelle hænder. De dygtige mekanikere hos Lindgaard Auto gennemgår løbende kurser og efteruddannelse, således at deres håndværksmæssige og faglige kunnen til hver en tid er helt up to date. Og så anvendes der selvfølgelig kun de bedste materialer samt reservedele, der som minimum holder en lige så høj kvalitet og standard som de originale dele.

Du kan få mere information på lindgaardauto.dk

Flere Nyheder