Et tegn på, at du har valgt en dårlig køreskole!

29 september 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sæt dig ind i situationen, at du har tænkt dig at tage kørekort i Horsens.

Hvordan gør du så for at lede efter den rette køreskole til at klare den tjans sammen med?

Du søger måske på nettet efter gode anbefalinger, og du vælger nogle, der ser troværdige ud, så du ikke falder for de betalte omtaler i positive vendinger.

For du ved godt, at annoncer i sig selv kun er ude på at sælge køreskolen og lokke kunder til, og selv noget så gammeldags som at kigge i aviserne gør det samme.

Desværre ved alle mennesker ikke dette og specielt ikke den ældre generation, men upåagtet af alder, så er vores attitude og bedste råd, at du skal spørge dine venner, der har taget kørekort før dig, hvem de kan anbefale.

Her skal det helst være nogle, der ikke har taget kørekort alt for længe siden, for måske er køreskolen så opført, eller den er blevet overtaget af en anden leder, så den ikke minder om noget af den gamle.

For er det egentlig ikke imponerende, at man kan gå ned ad gaden, og så ser man reklamer for køreskoler, også i Horsens, der falbyder deres ydelser, som var det et forsøg på at sælge grøntsager på torvet?

Det er jo mærkeligt, når der er tale om en ydelse, der kræver teori, praksis, godt med udstyr, uddannelse og erfaring at give sig i kast med, og så forsøger man at sælge en så dyr vare på så tilfældig en måde.

Derfor skal du altid undersøge køreskolelæreren ad, inden du vælger vedkommende. Dette kan gøres ved at søge efter vedkommende på nettet, og de fleste firmaers regnskaber ligger offentligt på nettet, så dem kan du bare lige tjekke ud.

Og skulle beløbet for kørekortet over perioden lyde alt for lav, så er prisen nok for god til at være and – eller der kommer andre betalinger på senere hen.

Flere Nyheder