Derfor skal bilen gøres vinterklar

07 november 2019 Cecilie_Brandt

editorial

Der er mange gode grunde til at gøre din bil ekstra gearet til de kolde vintermåneder. Når der falder sne og der kommer frostgrader, ændrer vejforholdene sig nemlig – især hvis man ikke har gjort bilen vinterklar. Hvis du derfor gerne vil gøre det mere sikkert og trygt at køre i slud og sne, så kan du følge nogle af rådene herunder. 

Før styr på dette før vinteren nærmer sig: 

En af de ting, som er førsteprioriteten i vintermånederne er, at dækkene skal skiftes. Det er nu engang også sådan, at det er lovpligtigt at sommerdækkene skal skiftes ud med vinterdæk. Der er derfor god grund til at køre forbi dit autoværksted, så bilen har et bedre greb på vejen. Et af de autoværksteder i Højby som kan hjælpe dig er bl.a. Højby Autocenter. Dem finder du her: http://www.hoejbyautocenter.dk/ 

En anden ting som også kan krydses af, er frostsikker sprinklervæske. Der saltes altid på vejene, når det er glat udenfor. Selvom det kan gøre det nemmere at køre, så er det samtidig med til at gøre bilen og ruderne beskidte. Sprinklervækse kan derfor være ekstra brugbart. Det er dog vigtigt, at sprinklervæsken er frostsikker, så det ikke fryser til is på forruden. 

Det kan også være en idé at få tjekket bilens batteri. Det kan nemlig være på ekstra overarbejde i de kolde perioder – både for at varme bilen op, varme sæderne, og holde bilens ruder klare og ikke duggede. Desuden kan de kolde nætter medvirke til at bilens batteri skal have et godt tjek, for at det kan yde 100 %. 

Lad Højby Autocenter hjælpe dig gennem vinteren

Der er god grund til at kontakte Højby Autocenter, hvis du have din bil forbi en mekaniker op til vinter. De er et Autoplus værksted – det vil sige, at arbejdet der udføres er af høj kvalitet. Du kan derfor trygt overlade din bil i deres hænder. 

Flere Nyheder