Brug tid på at finde den rigtige brugte bil

24 november 2020 Lotte_Hindsberg

editorial

Alt afhængig af hvor kostbar din nye bil er, også selvom den er brugt, er det værd at sætte tid og penge af og sikre at du ikke får købt en bil, der reelt går i stykker i samme øjeblik ,du forlader sælgeren. Hvis det er en bil til få tusinde kr. er det selvfølgelig værd at overveje, hvor mange penge du vil bruge, men er det en bil til mange tusinde kr., kan det være værd at få en mekaniker til at gennemgå bilen, inden du skriver under på købsaftalen.

Ofte finder de flere fejl, som enten skal udbedres eller give et prisnedslag. Har du ikke tid eller mulighed for at få undersøgt bilen inden køb, så få skrevet et forbehold ind i købsaftalen. Er der ikke et forbehold, har du købt bilen som beset.

Prøvekør bilen grundigt

Inden du køber bilen, det kunne f.eks. være hos https://bilhuset-cl.dk/, bør du køre en lang tur i bilen. Det skal være på mindst en halvtime, så du når at få lært bilen at kende. Det er ikke nok blot at starte bilen og køre en tur rundt om hjørnet. Det vil udelukkende fortælle dig, at bilen kan starte. Vil sælger ikke lade dig tage en prøvetur, skal du som udgangspunkt takke nej tak til bilen og kigge videre. 

Du skal ud og køre på motorvejen og en tur rundt i byen.

Læs op på bilen

Inden du overhoved tager ud og prøvekører en bil, er det en god ide at læse op på, hvad andre mener om bilen. Har de været glade for bilen? Hvilke fejl sker typisk og er det dyre i reservedele og mekanikerregninger. Er det sidste tilfælde, bør du enten få bilen billigt eller også skal du vælge en anden model. Ofte er det dyrt i mekanikerregninger, at vælge en alt for billig bil.

Flere Nyheder