Behandling af undervogn hos autoriseret undervognscenter

08 januar 2020 Astrid_Pedersen

editorial

Er din bil beskyttet mod rust og tæring? Hvis nej, er det på tide at komme i gang – især hvis du ønsker at bevare bilen i forsvarlig stand de næste mange år fremover.

Hvorfor skal jeg vælge Struer Undervognscenter?

Struer Undervognscenter er et dedikeret autoværksted med speciale inden for behandling af bilers undervogne. Hos Struer Undervognscenter er du sikker på at få den mest professionelle rustbeskyttelse af bilens undervogn, som kan fås på det danske marked. Struer Undervognscenter anvender det anerkendte middel TekTrol i forbindelse med undervognsbehandling, og har mange års god og værdifuld erfaring hermed.

Når du vælger at lade Struer Undervognscenter udføre undervognsbehandling af din bil, er du garanteret en grundig og effektiv rensning og behandling. Din bils undervogn vil være beskyttet mod rust i mange måneder, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om at skifte undervognen ud på grund af korrosions skader.

Hvordan foregår en undervognsbehandling hos Struer Undervognscenter?

Struer Undervognscenter er i besiddelse af et top moderne værksted med de helt rigtige faciliteter, når det gælder undervognsbehandling. De dygtige medarbejdere, som alle er faglærte mekanikere, har specialiseret sig inden for undervognsbehandling, og arbejdet professionelt inden for dette område i flere år.

Når bilen skal gennemgå en undervognsbehandling, sker dette efterfølgende grundig afdækning af kabinen samt afmontering af hjul og inderskærme og afdækning af bremsebakker, katalysator og lignende. Hernæst renses undervognen grundigt med en højtryks spuler, så al fedt, snavs og skidt fjernes.

Bilens undervogn ”føntørres” ved tres grader varm luft. Det rustbeskyttende materiale TekTrol påføres alle bilens metalliske dele og hulrum ad flere omgange, som proceduren foreskriver. Om muligt og nødvendigt påføres kantlister, og borehuller behandles med zinkstøv pasta og forsegles med en gummiprop.

Hvis du ønsker en grundig antirust behandling af din bil, kan du bestille tid til en undervognsbehandling hos Struer Undervognscenter på https://www.struerundervognscenter.dk/ 

 

Flere Nyheder