Antirust behandling ved professionel mekaniker

31 oktober 2019 Astrid_Pedersen

editorial

Det danske klima er hårdt, hvis man er lavet af metal. Den høje luftfugtighed forårsager nemlig korrosion – eller rust – i metal dele, of saltning i vinterhalvåret bidrager også hertil. Derfor bør du lade din bils metalliske dele behandle med det, der kaldes en antirust behandling.

Hvori består en antirust behandling?

En antirust behandling af bilens undervogn består af en række trin, som din automekaniker vil gennemføre for på mest effektive vis at beskytte din bil imod rust angreb. Først vil hjul, inderskærme, dækplader blive fjernet og renset manuelt, og eventuelt modtage behandling hver for sig.

Dernæst vil mekanikeren rense og efterse undervognen for eventuelle skader, førend selve antirust behandlingen påføres. Denne består af tre forskellige komponenter, som påføres i en bestemt rækkefølge. Samtlige hulrum i undervognen behandles, lige som døre, paneler, vange, stolper, motorrum og bagklap får en tur. Hvis det er muligt, vil mekanikeren montere rust beskyttende kantlister på bilen. mv. og renses grundigt med vand og tørres.

Hvor kan min bil få den bedste rustbeskyttelse i Silkeborg?

Er du bosat i området omkring Silkeborg, og leder du efter et automekaniker værksted, som kan yde en grundig og effektiv antirust behandling? Så kan du trygt kontakte Verner Mortensen Automobiler.

Hos Verner Mortensen Automobiler er du sikker på at få en venlig og service minded betjening – og en antirust behandling af højeste kvalitet. Verner Mortensen Automobiler har igennem de seneste tres år betjent glade og tilfredse kunder og deres biler fra Silkeborg og nærmeste omegn. Derfor er Verner Mortensen Automobiler stadig i spil som et af de mest velrenommerede og benyttede autoværksteder i Silkeborg.

Når du vælger Verner Mortensen Automobiler som din leverandør af antirust behandling, kan du være sikker på et holdbart resultat og en bil, der således er fri for rust i mange måneder.

Du kan læse mere – og få et godt tilbud på antirust behandling – på vernermortensen.dk

Flere Nyheder