Udstyr du skal bruge, når du skal køre cross

07 juni 2022 Steffen Hansen

editorial

Motocross er en adrenalinfyldt sport, hvor man kan komme slemt til skade, hvis man ikke passer på. Derfor har vi sammenfattet dette indlæg, hvor du vil få et indblik i det udstyr, som du bør købe, hvis du skal starte.

En god hjelm

Først og fremmest, så er det vigtigt, at du passer på hovedet. Hovedet er det klart vigtigste at passe på, og det gøres heldigvis relativt nemt, når det kommer til motocross. Til formålet kan du nemlig købe en Motocross hjelm, som er lavet til at køre i ujævnt terræn, og som har sikkerheden i top. Det er dog vigtigt, at du køber en der passer til netop dit hoved, da den ellers ikke beskytter efter hensigten.

Find en god hjelm her: https://www.jegstrupcross.dk/shop/crosshjelme-57c1.html 

image

Motocross tøj

Udover en god hjelm, så er det vigtigt, at du køber en god dragt. En motocross dragt er udstyret med beskyttelsesudstyr, som gør, at du er bedre stillet ved styrt. Uden en dragt som denne, så er der større chancen for, at du kommer til skade med din ryg, arme eller ben.

Til dragten er det dog vigtigt, at du også køber nogle gode sko. Uden gode motocross sko, så er der stor chancen for, at du brækker dine ankler, hvis du skulle være så uheldig at lande hårdt eller styrte.

Et par gode handsker og briller

For at beskytte dine hænder og øjne, så er det vigtigt, at du har et par gode handsker og briller. De beskytter ved styrt, men beskytter også mod det sand, som bliver kastet op, når du kører bag andre. Det kan være decideret ubehageligt, hvis du kører uden briller eller uden handsker. Sand er hverken rart at få pisket mod hænderne, eller at få i øjnene. Det kan sammenlignes med en storm, imens du går på stranden!

Flere Nyheder